Microsoft 365 pilvipalvelut on laaja ohjelmistokokonaisuus, jonka avulla voidaan kattaa laajasti kaikki yrityksen asiakas- ja asianhallintaan sekä kontaktien ja kommunikoinnin toteutukseen sekä raportointiin liittyvät tarpeet 

Microsoft 365

Microsoft 365 ohjelmistokokonaisuus sisältää suuren joukon yritykselle hyödyllisiä ohjelmistoja, joiden avulla voidaan periaatteessa toteuttaa kaikki normaalin yrityksen asiakas- ja asianhallinnan sekä kontaktoinnin ja kommunikoinnin sekä raportoinnin toiminnot.

MS-ohjelmistoista Teams-sovellus on viime aikoina kasvattanut käyttäjämääriään voimakkaasti ja tällä hetkellä (1/2021) sillä on +115 miljoonaa päivittäistä käyttäjää.  

Teams2

Monissa yrityksissä Teamsia käytetään vain organisaation sisäisessä kommunikoinnissa video- ja äänipuheluiden toteuttamiseen sekä Teams -kokousten järjestämiseen.

Teamsin käyttömahdollisuudet ovat kuitenkin paljon tätä laajemmat.

Teamsia voidaan käyttää kaikkien Microsoftin omien ohjelmistojen ja valtavan määrän kolmannen tahon ohjelmistojen käyttöliittymänä. 

Meidän ratkaisujemme kautta Teamsin käyttöä voidaan laajentaa aivan uudelle alueelle. 

Keskustelemme mielellämme kanssasi tämän ratkaisun kakista toiminnallisuuksista ja niiden eduista yrityksellesi ja ennen kaikkea miten Teamsin käyttöä voidaan laajentaa meidän palveluidemme avulla..

Jätäthän meille yhteydenottopyynnön – kiitos!

KONTAKTIPYYNTÖ

 

Teams

Teams on laajassa käytössä yrityksen lisenssiha...

ASG Teams Voice++

Lisäämällä ASG Teams Voice+ ratkaisuun Line Car...

Sulje