2018_ACST_Netti_Karuselli_P

Ratkaisut

Asiakaskeskeisyys 

Pyrimme löytämään ja toimittamaan kullekin asiakkaalle yrityksen tilanteeseen sekä sen vaatimukset ja tarpeet parhaiten tyydyttävän kokonaisratkaisun päämiesten eri ratkaisujen joukosta.

Tarjontamme 

Toimitamme pilvipalveluna tai asennettuna eri päämiesten monikanava- ja mobiiliratkaisuja. Niissä on kattavat kontaktointiin tarvittavat toiminnallisuudet.  Tarjonnassamme on myös kontaktiratkaisuihin liittyviä oheisratkaisuja, kuten resurssihanta- ja laadunkehitysratkaisuja. Päämiestemme ratkaisut tuovat yrityksiin toimintavarmuutta, sillä ne ovat hyvin suunniteltuja ja pitkään sekä laajasti testattuja.

Tietoturva ja integraatiot

Valittu ratkaisukokonaisuus asennetaan aina yrityskohtaiseen palvelinkokonaisuuteen, joko asiakkaan tai meidän osoittamaan laitetilaan/virtuaalipalveluun asiakkaan päätöksen mukaisesti. Molemmissa vaihtoehdoissa tietoturva on korkeatasoinen ja integraatiomahdollisuudet ovat laajat.

Käyttöoikeuksien hallinta 

Asiakas voi valita ratkaisuun joko joustavan tai kiinteän käyttöoikeuksien hallinnan.
Pilvipalvelun joustavassa hallinnassa liiketoiminnan vaatimat ratkaisun käyttöoikeuksien määrien lisääminen tai vähennys ja tyyppien muutokset ovat mahdollisia milloin vain.
Asennettavan ratkaisun kiinteässä hallinnassa asiakas hankkii palvelun käynnistämisen yhteydessä tarvitsemansa käyttöoikeuksien määrän. Tätä määrää voidaan kasvattaa erillisellä tilauksella, mutta ei pienentää tai muuttaa.

Toiminnan ohjaus 

Toiminnan tehokas ohjaus ja seuranta on mahdollista kaikki mediat kattavan raportoinnin ansiosta.

Kuukausimaksut 

Käyttöoikeuksien ja muiden kuukausimaksullisten palveluiden laskutus toteutuu vasta niistä saadun hyödyn jälkeen kuukausittain jälkikäteen.

Palvelukokonaisuutemme 

ACST™ - ASG Cloud Solution Table™ -palvelukokonaisuutemme on nimensä mukaisesti virtuaalinen pöytä tai alusta, jolle yhdistetään asiakkaan hyödynnettäväksi kaikki yrityksen kontaktoinnissa ja kommunikoinnissa tarvittavat palvelut ja järjestelmät.

ACST™ on operaattoririippumaton ja siten asiakkaamme voi itse valita haluamansa operaattorin. Käyttäjän niin toivoessa voi ASG myös välittää tarvittavat operaattoripalvelut.

ACST -ratkaisukokonaisuuden toimittajia: ACC Group, Avaya, DNA, Elisa, giosg, Ingate, IP Only, Izall.com, Line Carrier, Microsoft, Unify, Salesforce, ServiceNow, Setera, Telia, Vidicode

Kontaktiratkaisu palveluna

Pilvipalvelu, jossa jokaisella asiakkaalla on oma palvelinkokonaisuus, joka mahdollistaa yrityskohtaiset integraatiot ja korkean tietoturvatason. Palvelu tuotetaan Suomessa sijaitsevassa virtuaalipalvelussa. Puhelinjärjestelmä + Call Center + Contact Center Kiinteät yhteydet + Mobiiliyhteydet + T...

Lue lisää

Palvelun käynnistäminen

Asiantuntijamme toimittavat yhteistyökumppanimme Suomessa sijaitsevaan virtuaalipalveluun yrityskohtaisen palvelinkokonaisuuden ja asentavat siihen sovitun kontaktiratkaisuohjelmiston sekä aktivoivat Käyttäjän tilaamat käyttöoikeudet. Käyttäjä sopii itsenäisesti tai ASG:n avustamana operaattoriyh...

Lue lisää

Sulje