Kontaktiratkaisu

Ratkaisut

ASG Solutions Table™ (AST™) palvelukokonaisuutemme on konsepti, jossa yhdistetään asiakkaan hyödynnettäväksi kaikki yrityksen kontaktoinnissa ja kommunikoinnissa sekä asiakas- ja asianhallinnassa tarvittavat ratkaisut ja palvelut.

Toimitamme useamman päämiehen ratkaisujen, joka mahdollistaa yrityksen tarpeita parhaiten vastaavien ratkaisun toimittamisen. Pilvipalveluna toimitettavat ohjelmistot asiakkaan kanssa sovitun yhteisen suunnitelman mukaisesti.

Ohjelmistot ja niiden palvelimet voivat sijaita alla mainituissa sijainneissa.

1. Ohjelmistotuottajan oma virtuaalipalvelu
2. ASG Virtuaalipalvelu (Otaniemi, Espoo)
3. ASG:n yhteistyökumppanin virtuaalipalvelu
4. Asiakkaan oma virtuaalipalvelu
5. Asiakkaan osoittama kolmannen tahon virtuaalipalvelu

Pilvipalvelukokonaisuuteen voidaan liittää asiakkaalla jo ennestään olevia tai meidän toimittamiamme ratkaisuja useammastakin virtuaalipalvelusta. Ohjelmistojen integroinnin tai yhteiskäytön toteutuksesta sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa.

Tukipalvelut

Teknisten tukipalveluiden ja henkilöstön neuvonta- ja opastuspalveluiden aikaikkunasta sovitaan asiakkaan liiketoiminnallisten vaatimusten mukaisesti.

Tukipalveluiden vikailmoituksille ja palvelupyynnöille on kiinteät vasteajat, joita noudatamme tarkasti.

Operaattoripalvelut

AST™ on pääsääntöisesti operaattoririippumaton, mutta joidenkin ratkaisujen osalta ratkaisu on sidottu operaattoriin.

Me voimme myös toimittaa yhteistyökumppanimme kiinteän ja mobiiliverkon palvelut ja liittymät toimittamiimme tai asiakkaan aikaisemmin hankkimiin ratkaisuihin.

KONTAKTIPYYNTÖ

Microsoft 365

Microsoft 365 ohjelmistokokonaisuus sisältää suuren joukon yritykselle hyödyllisiä ohjelmistoja, joiden avulla voidaan periaatteessa toteuttaa kaikki normaalin yrityksen asiakas- ja asianhallinnan sekä kontaktoinnin ja kommunikoinnin sekä raportoinnin toiminnot. MS-ohjelmistoista Teams-sovel...

Lue lisää

Avaya

Avaya on johtava amerikkalainen viestinnän ja call sekä contact center-ratkaisujen toimittaja. Avayalla on laaja kirjo ratkaisuja suurista kansainvälisistä yrityksistä keskisuuriin kansallisiin yrityksiin. Avayan ratkaisut ovat olleet markkinoilla jo pitkään ja niitä on käytetty...

Lue lisää

Line Carrier

Line Carrier on kotimainen ratkaisutoimittaja ja operaattoripalveluiden tuottaja. MOBIILIVAIHDE Line Carrierin Mobiilivaihde on joustava ratkaisu yrityksesi henkilökunnan tavoitettavuuteen. Puhelu voidaan ohjata joko yhteen numeroon, määriteltyyn soittorinkiin tai siirtää jonoon. Näin yhtään puhe...

Lue lisää

Sulje