Palvelun käyttäjiä

ASG Cloud Contact Table

Australia Study
Australia Study toteuttaa informaatio-, neuvonta- ja palvelutoimintoja henkilöille, jotka suunnittelevat asumista, opiskelua ja/tai työntekoa Australiassa. ASG:n kontaktiratkaisu on Australia Study’llä tällä hetkellä käytössä Suomessa, Ruotsissa ja Australiassa.

Hakonen
Hakonen Solutions Oy tarjoaa yrityksille räätälöityjä kokonaisvaltaisia palveluratkaisuja. Hakosen visio on olla vaativien esineiden Last mile-palveluiden edelläkävijä niin Suomessa kuin valituilla ulkomaan markkinoilla. ASG:n kontaktiratkaisu on Hakonen Solutions Oy:ssä käytössä yritysten, julkishallinnon ja yksityishenkilöiden asiakaspalvelussa.

Rukakeskus
Rukakeskus-konserni on perheyritys, joka vastaa Rukan ja Pyhän rinnetoiminnoista. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja. Rukakeskus Oy:n tytäryhtiöitä ovat Pyhätunturi Oy sekä TuottoOmistus Oy. ASG:n kontaktiratkaisu on Rukakeskus Oy:ssä käytössä konsernin asiakaspalvelussa.

Rakennusalan yhtiö
Rakennusalalla toimiva asiakkaamme käyttää ASG:n kontaktiratkaisua asuntojen myyntitoiminnassa.

ASG Contact Table

FuturSoft
FuturSoft Oy on auto- ja teknisen alan tietotekniikkaan erikoistunut suomalainen ohjelmistovalmistaja. Tärkeimpiä asiakasryhmiämme ovat varaosaliikkeet, korjaamot ja koneliikkeet. Ohjelmistomme avulla pystymme luomaan lisäarvoa sekä korjaamoiden, että näiden varaosatoimittajien väliseen liiketoimintaan. ASG:n kontaktiratkaisu on käytössä FuturSoft Oy:n HepDesk -palvelussa.

Scandic Suomi
Scandic on Pohjoismainen hotelliketju. ASG:n kontaktiratkaisu on käytössä Scandicin Suomen Destination Desk -palvelussa.

ASG Cloud Contact Table / Mobile

Esa Kuokka
Esa Kuokka Oy on viileä- ja pakastejakeluun erikoistunut logistiikkayhtiö, joka on rakentanut korkeaan laatuun ja teknologiaan perustuvia palvelukonsepteja elintarvikelogistiikkaan. ASG:n kontaktiratkaisu on Esa Kuokka Oy:llä käytössä ajojärjestely- ja taloushallinnan toiminnoissa.

Sulje