Kontakti- ja oheisratkaisut sekä palveluna että asennettuna.

Kaksi toimitustapaa

Toimitamme kontaktiratkaisut ja niihin liittyvät oheisratkaisut sekä palveluna että asennettuna ratkaisuna.

Toimitustapa ei vaikuta olennaisesti ratkaisujen teknistoiminnallisiin omaisuuksiin, mutta joitain eroja näissä myös esiintyy.

Yksi merkittävä ero näiden toimitusmuotojen välillä on niiden taloudelliset hankintavaihtoehdot. Palveluvaihtoehdossa veloitus tapahtuu kuukausimaksujen muodossa. Asennettava ratkaisu toteutetaan kertamaksulla. Tämä hankinta voidaan tietenkin rahoittaa eri rahoitusinstrumenteilla

Toinen merkittävä ero näiden toimitusvaihtoehtojen välillä lisenssihallinta. Palvelutoimituksessa vakio-ominaisuutena on dynaaminen lisenssihallinta, joka mahdollistaa lisenssien määrän ja tyyppien muutokset milloin tahansa. Laskutus tapahtuu kuukausittain jälkikäteen. Asennustoimituksessa toimitetaan sovittu määrä lisenssejä, joiden määrää voi vain kasvattaa täydennystilausten yhteydessä. Asennusvaihtoehdossa lisenssit laskutetaan etukäteen.

Molempien ratkaisujen asennus toteutetaan asiakkaan tai meidän palvelintilaan yrityskohtaiseen palvelinkokonaisuuteen, jolloin tarvittavat integraatiot ovat mahdollisia ja tietoturva korkea.

Sulje