Osaamisemme ja kokemuksemme myös sinun käytössäsi!

Asiantuntijat

Asiantuntijoillamme on pitkä ja monipuolinen kokemus myynti- ja asiakaspalveluorganisaatioiden perustamisesta ja kehittämisestä sekä niiden teknologia- ja toimintaratkaisuista.

Konsulttiemme palveluita on vuodesta 1985 lähtien käyttänyt +100 yritystä Pohjoismaista ja Baltiasta.

Asiantuntijoillamme on tehtävien toteutuksen edellyttämä koulutustausta joko kaupalliselta tai tekniseltä alueelta sekä tarvittava päämiesten sertifiointi.

Kaikilla konsulteillamme on myös kokemusta käytännön yritystoiminnasta yrittäjänä ja/tai palkattuna asiantuntijana.

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet sähköiseen viestintään ja siihen liittyviin teknologiaratkaisuihin. Kehitysprojekteihin liittyviä ratkaisuja ovat call center ja contact center -ratkaisut sekä puhelin- ja mobiiliratkaisut, joihin liittyen medioista mainittakoon puhelu, sähköposti, chat, video ja some -mediat sekä crm -ratkaisut.

Pääpaino konsulttipalveluissa on pilvipalveluiden hyödyntäminen asiakkaan, liiketoiminnan kaikki mediat ja kohderyhmät kattavan, kontaktoinnin tehokkaan ja tuloksellisen toteuttamisen varmistamiseksi.

Vastuukonsultit

Olli Sulander, toimitusjohtaja, ASG
ACCT -vastuualueet: Asiakkaiden liiketoimintaan liittyviän kontaktoinnin kehitys ja ratkaisujen toiminnallisuudet sekä lainmukaisuudet 

Tarmo Kaljumäe, toimitusjohtaja, Izall.Com 
ACCT -vastuualueet: Asiakkaiden kontaktiratkaisujen kehitys sekä kontaktointia tukevien järjestelmien yhteiskäyttö ja implementointi 

Sulje